haluatko auttaa?

Vaatelahjoitukset:

Otamme vastaan vaatelahjoituksia vuodenaikojen mukaan. Jaamme vaatteita eteenpäin asunnottomille ja vähävaraisille asiakkaillemme.

Vaatteiden tulee olla puhtaita, siistejä ja ehjiä. Meille sopivia vaatteita ja asusteita ovat: alusvaatteet (alushousut, bokserit, aluskerrastot), sukat, villasukat, t-paidat, yövaatteet, takit, housut, farkut, hupparit, pitkähihaiset paidat, pipot, lippalakit, kaulahuivit, hanskat, kengät, kenkien liukuesteet, vyöt ja heijastimet. Emme ota vastaan juhlavaatteita, kauluspaitoja tai juhlakenkiä.

Pääsääntöisesti suurin tarve on miesten vaatteille koossa M-XXL. Jatkuva tarve on myös repuille ja olkalaukuille. Naisten vaatteita otamme pienemmissä määrin. Lasten vaatteille meillä ei ole tarvetta.

Käythän lahjoittamasi vaatteet huolellisesti läpi ennen lahjoitusta. On tärkeää että vaatteet ovat hyväkuntoisia ja puhtaita, sillä meillä ei ole mahdollisuutta vaatteiden pesuun tai korjausompeluun. Ethän siis lahjoita rikkinäistä tai käyttökelvotonta vaatetta. Hyvänä muistisääntöjä voi pitää sitä, että lahjoittaa vain sellaisia vaatteita joita itsekin voisi vielä pitää. Kiitos.


Hygieniatarvikelahjoitukset:

Otamme vastaan erilaisia hygieniatarvikkeita. Tarvikkeita jaetaan eteenpäin asunnottomille ja vähävaraisille asiakkaille. Meille sopivia tarvikkeita ovat mm. suihkusaippuat, palasaippuat, shampoot, hammasharjat ja -tahnat, deodorantit, kosteus- ja jalkavoiteet, hiusharjat ja -kammat, pumpulipuikot, laastarit, kynsisakset/leikkurit jne.


Ruokatarvikelahjoitukset:

Otamme vastaan lahjoituksena elintarvikkeita joko vähävaraisten lounasruokailun valmistamiseen tai suoraan asiakkaille jaettavaksi (tämän voit päättää itse). Lounasruokailuun tarvetta on käytännössä kaikille elintarvikkeille, kuivatarvikkeille, vihanneksille ja hedelmille. Mikäli haluat lahjoittaa ruokaa asunnottomalle, huomioithan että ruoan tulee olla helposti kuljetettavaa, energiapitoista ja säilyvää eli älä tällöin lahjoita kylmäsäilytystä vaativia tuotteita. Toivottuja tuotteita ovat esimerkiksi pähkinät, suklaa, karkit ja hedelmät.


Yrityslahjoitukset:

Jos yrityksesi haluaa tukea yhdistyksen toimintaa erilaisilla tarvikelahjoituksilla, meillä on jatkuva tarve siivoustarvikkeille, pesuaineille, keittiötarvikkeille, elintarvikkeille, repuille ja vaatteille. Yrityksesi voi myös lahjoittaa vaikkapa joulukorttirahat toimintamme tukemiseen.


Lahjoitukset voi toimittaa päivätoimintakeskukselle aukioloaikojen mukaisesti. Lahjoituksista on hyvä olla etukäteen yhteydessä viestitse, sähköpostitse tai soittamalla.

Lahjotusvaatteiden huone jossa vaatteita voi myös sovittaa